color_lens

Disseny Gràfic

Qualsevol element corporatiu
Tots els elements que necessitis amb la teva imatge: targetes de visita, flyers, invitacions, tríptics, catàlegs, cartells, rètols, papereria, packaging, displays, qualsevol element publicitari… Tot!

attach_file

Identitat Corporativa

Identitat corporativa feta a mida
La teva marca o logotip ha d’estar sempre al dia, ha de transmetre modernitat, innovació i elegància. Dissenyem la imatge que més s’adapta a tu i t’identifica!

panorama

Gran Format

Com més gran, més se’t veu!
Si el que vols és ser el més gran, també dissenyem en gran format: tanques, lones, pancartes, cartells, displays, retolació, vehicles, tòtems, lletres corpòries…

important_devices

Disseny Web

La teva imatge a la xarxa
Donem la possibilitat de que la teva imatge corporativa tingui presència a la xarxa de manera senzilla i eficaç, utilitzant les últimes tecnologies pensant en el teu negoci. Connecta’t!

person_add

Social Media

Gestionem les teves Xarxes Socials
Et gestionem les principals Xarxes Socials de manera professional, amb una comunicació i una imatge gràfica que s’ajusti al teu contingut i target. Socialment competents!

bar_chart

Marketing Digital

Et fem molt més visible a la xarxa
Realitzem campanyes d’anuncis de pagament a Facebook i a Google Adwords, i oferim serveis de SEO per tal que la teva web sigui cada vegada més visible als cercadors i els clients et trobin.

brush

Il·lustració

Originalitat, per diferenciar-te!
La il·lustració tradicional o la digital també és un mètode original de reclam publicitari o de suport de la teva marca. Volem que siguis diferent i que et distingeixin de la resta!

camera

Fotografia

Reportatges fotogràfics a mida
Si necessites fotografiar els teus productes o el teu negoci, procurem que les fotografies siguin úniques i destaquin. Fem reportatges amb un pressupost molt ajustat. Somriu!

videocam

Vídeo

Vídeo de presentació del teu negoci
Si necessites un vídeo de presentació del teu negoci, nosaltres ens encarreguem de tot el procés: rodatge, producció i edició, i l’enllacem a la teva web. Llums, càmera i acció!

Menú