Disseny Gràfic

Qualsevol element corporatiu
Tots els elements que necessitis amb la teva imatge: targetes de visita, flyers, invitacions, tríptics, catàlegs, cartells, rètols, papereria, packaging, displays, qualsevol element publicitari… Tot!

Disseny Web

La teva imatge a la xarxa
Donem la possibilitat de que la teva imatge corporativa tingui presència a la xarxa de manera senzilla i eficaç, utilitzant les últimes tecnologies pensant en el teu negoci. Connecta’t!

Identitat Corporativa

Identitat corporativa feta a mida
La teva marca o logotip ha d’estar sempre al dia, ha de transmetre modernitat, innovació i elegància. Dissenyem la imatge que més s’adapta a tu i t’identifica!

Social Media

Gestionem les teves Xarxes Socials
Et gestionem les principals Xarxes Socials de manera professional, amb una comunicació i una imatge gràfica que s’ajusti al teu contingut i target. Socialment competents!

Marketing Digital

Et fem molt més visible a la xarxa
Realitzem campanyes d’anuncis de pagament a Facebook i a Google Adwords, i oferim serveis de SEO per tal que la teva web sigui cada vegada més visible als cercadors i els clients et trobin.

Gran Format

Com més gran, més se’t veu!
Si el que vols és ser el més gran, també dissenyem en gran format: tanques, lones, pancartes, cartells, displays, retolació, vehicles, tòtems, lletres corpòries…

Vídeo

Vídeo de presentació del teu negoci
Si necessites un vídeo de presentació del teu negoci, nosaltres ens encarreguem de tot el procés: rodatge, producció i edició, i l’enllacem a la teva web. Llums, càmera i acció!

Fotografia

Reportatges fotogràfics a mida
Si necessites fotografiar els teus productes o el teu negoci, procurem que les fotografies siguin úniques i destaquin. Fem reportatges amb un pressupost molt ajustat. Somriu!

Il·lustració

Originalitat, per diferenciar-te!
La il·lustració tradicional o la digital també és un mètode original de reclam publicitari o de suport de la teva marca. Volem que siguis diferent i que et distingeixin de la resta!

Parlem-ne!
1
Necessites ajuda?
Hola!
En què puc ajudar-te?